Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Cena Selidbe i Prevoza | Cenovnik po tipu usluge

Cena Selidbe i Prevoza | Cenovnik po tipu usluge

CENA SELIDBE, CENOVNIK SELIDBE

Cena selidbe: Kada planirate selidbu u Beogradu, jedno od prvih pitanja koje se postavlja je: „Kolika je Cena selidbe Beograd?“. Cena selidbe nije fiksna i zavisi od niza faktora. Pored osnovnih usluga koje nudimo, konačna cena formira se na osnovu:

 • Veličine selidbe: Da li selite samo nekoliko kutija ili čitav stan?
 • Dostupnosti i kapaciteta lifta: Da li objekti imaju lift i koliko je prostran?
 • Udaljenosti parkinga: Koliko je parking udaljen od vaše trenutne i buduće adrese?
 • Broja angažovanih radnika: Koliko ljudi će biti potrebno da se selidba obavi efikasno?
 • Specijalnih predmeta: Da li imate teške ili neobično oblikovane predmete koji zahtevaju posebnu pažnju?

S obzirom na to da je svaka selidba posebna, cena selidbe u Beogradu može se razlikovati od slučaja do slučaja. Za najprecizniju procenu cene, savetujemo vam da se direktno obratite našem koordinatoru putem broja telefona navedenog na sajtu. Ukoliko naš koordinator ne može da formira jasnu sliku na osnovu vaših informacija, poslaćemo procenitelja na vašu adresu kako bismo vam pružili najtačniju ponudu.

Pozovite nas i zakažite vašu selidbu s najprofesionalnijom agencijom za selidbe i uz najpovoljniju cenu!

Pogledajte šta drugi kažu o našim uslugama selidbe kao i ceni!

Selidbe Beograd – Kvalitet po najpovoljnijoj ceni

U potrazi ste za povoljnom ponudom, ali ne želite da žrtvujete kvalitet usluge? KOMBI-KOMBI je pravo mesto za vas. Specijalizovani smo za jeftine selidbe Beograd, pružajući vrhunsku uslugu po izuzetno konkurentnim cenama. Razumemo da je budžet često glavna briga prilikom planiranja selidbe, i zato smo se posvetili tome da ponudimo najjeftinije selidbe Beograd bez kompromisa kada je reč o profesionalizmu i efikasnosti. Naša misija je da dokazujemo da povoljna cena ne znači manji kvalitet.

Najpovoljnije cene selidbe u Beogradu

Ako ste u potrazi za „cenom selidbe“, „kombi selidbe Beograd cene“, „cene selidbi u Srbiji“ ili „selidbe u inostranstvo cena“, sigurno ste naišli na sajt „KOMBI-KOMBI“ – najprofesionalnije agencije za selidbe. Naša firma predstavlja lidera u oblasti selidbenih usluga, bilo da je reč o lokalnom, međugradskom, ili međunarodnom preseljenju. Sa godinama iskustva u pružanju usluga transporta, pakovanja, montaže/demontaže i skladištenja, „KOMBI-KOMBI“ je sinonim za pouzdanost i efikasnost.

Transparentne cene selidbe

Integritet i transparentnost su ključne vrednosti na kojima se temelji naš rad. Sa „KOMBI-KOMBI“ agencijom za selidbe, možete biti sigurni da će vaša selidba biti realizovana bez skrivenih troškova i dodatnih izdataka. Naš cilj je da proces selidbe učinimo što jednostavnijim i bezbrižnijim za vas, pružajući jasno definisane uslove i precizne cene bez skrivenih iznenađenja.

Potpuna usluga – bez obzira na tip selidbe

Bilo da planirate preseljenje vašeg doma, kancelarije ili kompletne firme, naš tim iskusnih profesionalaca će se postarati da sve prođe glatko. Nudimo širok spektar usluga uključujući kombi i kamionski transport, profesionalno pakovanje i raspakivanje vaših stvari, kao i usluge skladištenja. Naše usluge su prilagođene kako pojedincima tako i poslovnim klijentima, sa posebnom pažnjom na detalje i individualne potrebe svakog klijenta.

Ponosimo se time što pružamo vrhunsku uslugu selidbe po najkonkurentnijim cenama na tržištu, nezavisno od toga da li se selite unutar Beograda, širom Srbije, ili čak van njenih granica. Vaše zadovoljstvo i poverenje su naš najveći prioritet. Za detaljniju ponudu, procenu troškova i organizaciju vaše selidbe, popunite našu formu za besplatnu procenu ili nas kontaktirajte direktno. Vaša selidba je naša misija, a vaše poverenje naša obaveza.

Forma za besplatnu procenu cene

  Slike sa selidbi

  Proces pregovaranja o ceni selidbe

  Naš pristup dogovaranju cene je transparentan, pravičan i prilagođen svakom klijentu. Naš cilj je da obezbedimo najbolju vrednost za vaš novac, uzimajući u obzir sve vaše specifične potrebe i zahteve.

  1. Konsultacije: Počinjemo sa besplatnom konsultacijom kako bismo razumeli vaše potrebe i očekivanja. Ovo nam pomaže da bolje razumemo obim posla i eventualne specifične zahteve.
  2. Analiza: Na osnovu informacija prikupljenih tokom konsultacija, analiziramo sve aspekte vaše selidbe kako bismo odredili optimalnu cenu.
  3. Pregovaranje: Uvek smo otvoreni za razgovor. Ako imate određeni budžet ili posebne zahteve, radimo sa vama kako bismo pronašli najbolje rešenje koje odgovara obema stranama.
  4. Transparentna Ponuda: Nakon analize i pregovaranja, pružamo vam detaljnu ponudu koja jasno navodi sve usluge i povezane troškove. Nema skrivenih naknada ili nepredviđenih troškova.
  5. Prilagođavanje: Ako se vaše potrebe ili okolnosti promene, uvek smo spremni da prilagodimo našu ponudu i dogovorimo se oko novih uslova.
  6. Završna Potvrda: Jednom kada se oba partnera slože oko cene, potvrđujemo dogovor i pristupamo realizaciji selidbe.
  7. Post-Dogovorne Usluge: Nakon selidbe, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja ili rešimo eventualne nedoumice vezane za konačnu cenu ili dodatne usluge.

  Naša misija je da obezbedimo najbolju moguću cenu uz očuvanje visokog standarda kvaliteta usluge. Sa nama, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju vrednost za vaš novac, uz potpunu transparentnost i integritet.

  Selidbe cena u zavisnosti od različitih tipova usluga

  Mi u KOMBI-KOMBI timu smo specijalizovani za pružanje vrhunskih selidbenih, prevoznih i logističkih usluga. Razumemo važnost tačnosti i efikasnosti, te stoga nudimo besplatnu procenu cene selidbe kako bismo osigurali najpreciznije i najisplativije rešenje za vaše potrebe.

  Cena selidbe u zavisnosti od veličine kombija

  Cena selidbe s manjim kombijem (4.1m x 1.9m x 1.85m)

  Naša paleta usluga obuhvata standardni kombi prevoz po ceni od 4000 RSD unutar gradskih granica, uz vozila manjih dimenzija (4.1m x 1.9m x 1.85m) i tarifu od 60 RSD po pređenom kilometru.

  Cena selidbe s većim kombijem (4.3m x 1.9m x 1.85m)

  Za one koji traže prošireni prostor, nudimo kombi prevoz većih dimenzija (4.3m x 1.9m x 1.85m) po ceni od 5000 RSD u gradu, sa 70 RSD po kilometru.

  Cena selidbe s kamionom (do 3.5t)

  Za veće terete, na raspolaganju vam stoji naš kamionski prevoz do 3.5T, koji naplaćujemo 7000 RSD unutar grada. Ovi kamioni, dimenzija 4.1 x 2.1 x 2.1m, savršeni su za teške i obimne terete, sa cenom od 120 RSD po kilometru. Dodatno, za najzahtevnije zadatke, nudimo kamion sa utovarnom rampom po ceni od 9000 RSD unutar grada, a 120 RSD po kilometru, idealan za teške i nezgrapne predmete.

  Cena selidbe s pickup vozilom

  Za manje selidbe ili brze prevoze, nudimo usluge pikap vozila, koje se naplaćuju 3500 RSD u gradu, ili 70 RSD po kilometru van grada. Za selidbe pikap vozilom sa dva radnika, cene se kreću od 4000 do 15000 RSD.

  Cena selidbe s radnicima

  Pored prevoznih usluga, nudimo i najam radnika. Naši iskusni radnici dostupni su po ceni od 1500 RSD po satu bez uključene usluge prevoza. Ukoliko je potreban kombi za selidbu sa dva radnika, cena se kreće od 3000 do 20000 RSD, u zavisnosti od trajanja i specifičnosti tereta. Za selidbe kamionom sa četiri radnika, cene variraju od 12000 do 34000 RSD, u zavisnosti od specifičnih uslova i zahteva.

  Kutije za selidbe – cena

  Takođe, za potrebe pakovanja, nudimo kutije standardnih dimenzija 60x40x40 po ceni od 240 RSD po komadu, kao i veće kutije po dogovoru.

  Cena skladištenja

  Dodatno, nudimo i usluge skladištenja po ceni od 864 RSD po kubnom metru, pružajući siguran i pouzdan prostor za vaše predmete.

  Detaljan spisak cena je dat u tabeli ispod – u kojoj možete ukucati vrstu usluge i dobiti cenu! U „KOMBI-KOMBI-ju“, naš cilj je da vam pružimo kompletne logističke usluge koje će zadovoljiti sve vaše potrebe, od pakovanja do transporta i skladištenja, sve uz najviši standard profesionalizma i efikasnosti.

  Sa nama su selidbe brže i bolje

  Sa nama su selidbe brže i bolje jer smo Vaš pouzdan partner u preseljenju koji garantuje efikasnost, profesionalnost, i brigu o svakom detalju. Radimo zajedno s vama kako bismo osigurali glatko iskustvo. Preselite se bez stresa, bez brige, i sa osmehom na licu, znajući da smo tu da vam pomognemo!

  Gratis materijal za pakovanje i zaštitu

  Uživajte u potpunoj bezbrižnosti tokom procesa preseljenja sa našim gratis materijalom za pakovanje i zaštitu – od kvalitetnih kutija do zaštitnih materijala poput streč i pucketave folije, nudimo sve što vam je potrebno da vaši dragoceni predmeti budu sigurno upakovani i transportovani, bez dodatnih troškova.

  SELIDBE AKCIJA

  Specijalna Ponuda: Selidbe po Akcijskim Cenama!

  Naša renomirana agencija za selidbe – KOMBI-KOMBI, sa ponosom vas obaveštava o aktuelnoj specijalnoj akciji na sve naše usluge, uključujući selidbe i prevoz robe. Za sve informacije i detalje o akciji, slobodno kontaktirajte našu službu za selidbe putem navedenog telefona.

  Dodatno, nudimo i posebne popuste za penzionere, studente i osobe sa invaliditetom. Bez obzira na vaše potrebe, bilo da selite stan, kuću ili samo prevozite nameštaj, naša agencija je tu da vam pruži profesionalnu podršku. Naš koordinator će vas detaljno informisati o svim koracima procesa selidbe.

  Prvi korak ka uspešnoj selidbi je besplatna procena cene, koju možete dobiti putem telefona. Znamo da život u urbanom okruženju poput Beograda donosi svoje izazove, naročito kada je reč o selidbama. Mi smo tu da vam ponudimo rešenje za svaki izazov, bilo da se selite na Novi Beograd, Voždovac, Zemun, Višnjičku Banju, u centar grada ili bilo koji drugi deo Srbije. Naša misija je da vaša selidba bude što jednostavnija i bezbrižnija.

  Cena kombi prevoza robe po kilometru

  Cena Prevoza po Kilometru

  Kada se radi o određivanju cene prevoza za selidbe po kilometru, takodje postoji nekoliko ključnih faktora koji utiču na konačnu cenu. Ovi faktori zajedno obezbeđuju pravedan i transparentan pristup formiranju cene, uzimajući u obzir specifičnosti svake pojedinačne selidbe. Uopšteno, cena prevoza u lokalu se kreće od 3500 RSD, ukoliko su u pitanju medjugradske selidbe – cena je 120 RSD po kilometru – s ozbiljnim popustima na veće kilometraže. Ako se selite u inostranstvo – cena po kilometru je 145 RSD. Naravno, pogledajte šta , pored kilometraže, utiče na cenu – kako bi razumeli varijacije. Savet Vam je da proverite sa našim koordinatorom putem telefona tačnu cenu selidbe ili prevoza, on će vas pažljivo saslušati i dati vam garantovano najbolju cenu, a da ne pominjemo da ćete uz to i dobiti najpouzdaniju uslugu.

  Udaljenost Selidbe

  Kilometraža: Osnovni element cene je ukupna udaljenost između početne i krajnje tačke selidbe. Cena po kilometru se množi sa ukupnim brojem pređenih kilometara.

  Planiranje Rute: Uzimaju se u obzir i potencijalne teškoće na putu, kao što su saobraćajne gužve, zatvoreni putevi ili dužina putovanja, koje mogu uticati na troškove goriva i vremena.

  Veličina i Težina Tereta

  Kapacitet Vozila: Veći tereti zahtevaju veće ili više vozila, što direktno utiče na troškove.

  Potrošnja Goriva: Teži tereti povećavaju potrošnju goriva, što može rezultirati višim cenama.

  Specijalni Zahtevi: Posebni zahtevi za pakovanje i rukovanje teškim teretima takođe mogu dodati dodatne troškove.

  Vrsta Vozila

  1. Specifikacija Vozila:
   • Raznolikost Voznog Parka: Naša ponuda uključuje širok spektar vozila, od kompaktnih kombija idealnih za manje selidbe do velikih kamiona koji mogu smestiti veće terete. Ovo nam omogućava da efikasno odgovorimo na specifične zahteve klijenata, bez obzira na obim i složenost selidbe.
   • Prilagođavanje Vozila Zadatku: Svako vozilo je opremljeno u skladu sa vrstom tereta koji prevozi. Na primer, za prevoz krhkog ili vrednog tereta koristimo vozila sa unapređenim sistemima zaštite i amortizacije.
  2. Oprema Vozila:
   • Dodatna Pomagala: Razumemo važnost zaštite vašeg tereta. Zbog toga naša vozila dolaze opremljena sa neophodnim pomagalima kao što su gurtne, zaštitne kutije i folije za strecovanje. Ova oprema osigurava da su vaši predmeti bezbedni i zaštićeni tokom transporta.
   • Uticaj na Cenu: Dok ova dodatna oprema povećava efikasnost i sigurnost transporta, ona može imati i uticaj na krajnju cenu najma. Naša politika je da ove troškove učinimo transparentnim, kako bi klijenti unapred znali šta mogu očekivati.
  3. Održavanje i Troškovi Vozila:
   • Redovno Održavanje: Kontinuirano održavanje našeg voznog parka je prioritet. Redovno servisiranje i inspekcije osiguravaju da su sva vozila u vrhunskom stanju, spremna za izazove svake selidbe.
   • Uticaj na Troškove Prevoza: Troškovi održavanja su ključni faktor u formiranju ukupnih troškova prevoza. Investiranjem u održavanje, minimiziramo rizik od zastoja i kvarova, čime indirektno štedimo vreme i novac naših klijenata.

  Dodatni Faktori

  Vremenski Uslovi: Ekstremni vremenski uslovi mogu zahtevati dodatne mere opreza i opremu, što može uticati na cenu.
  Osiguranje: Cene mogu uključivati i troškove osiguranja tereta, posebno za vredne ili krhke predmete.
  Sezonalnost: U određenim periodima godine, kao što su praznici ili letnji meseci, može doći do povećanja cena zbog veće potražnje.

  Transparentnost u Formiranju Cena

  Naša agencija teži potpunoj transparentnosti u formiranju cene, omogućavajući klijentima da razumeju kako se formira konačna cena njihove selidbe. Naš cilj je da pružimo maksimalno efikasan i ekonomičan prevoz, prilagođavajući usluge pojedinačnim potrebama i zahtevima klijenata.

  Za vas smo napravili fiksne cene paketa, pronadjite koji baš Vama odgovara!

  Cena paketa Selidbi

  Izaberite savršeni paket za vašu selidbu

  U razumevanju različitih potreba naših klijenata, kreirali smo različite pakete selidbe kako bismo vam pružili najbolju vrednost za vaš novac:

  • Osnovni Paket (od 3500 RSD): Idealno rešenje za one koji traže ekonomičnu opciju. Ovaj paket uključuje prevoz bez radnika, pokriva udaljenost do 10km i pruža 30 minuta za utovar i istovar.
  • Standardni Paket (od 5000 RSD): Savršen za one koji žele malo više pomoći. Uz prevoz, dobijate pomoć dva radnika, pokriva udaljenost do 15km i pruža 1 sat za kompletan utovar i istovar.
  • Premium Paket (od 8000 RSD): Za one koji traže sveobuhvatnu uslugu. Ovaj paket nudi selidbu sa tri radnika, pokriva udaljenost do 20km i pruža 2 sata za utovar i istovar. Kao bonus, dobijate i gratis materijal za pakovanje.
  • VIP Paket (od 15000 RSD): Ultimativno rešenje za one koji žele potpunu bezbrižnost. Uz selidbu sa četiri radnika i pokrivanje udaljenosti do 30km, ovaj paket pruža 3 sata za utovar i istovar. Kao dodatak, dobijate gratis kutije, zaštitni materijal i uslugu pakovanja.

  Bez obzira na vaše potrebe i budžet, imamo pravi paket za vas. Svaki paket je dizajniran sa pažnjom i posvećenošću kako bismo vam pružili najbolje iskustvo selidbe. Ako imate dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, slobodno nas kontaktirajte. Uvek smo ovde da vam pomognemo!

  Osnovni Paket

  od 3500
  RSD
  Prevoz bez radnika
  Udaljenost do 10km
  30 minuta za utovar/istovar

  Standardni Paket

  od 5000
  RSD
  Prevoz sa 2 radnika
  Udaljenost do 15km
  1 sat za utovar/istovar

  Premium Paket

  od 8000
  RSD
  Selidba sa 3 radnika
  Udaljenost do 20km
  2 sata za utovar/istovar
  Gratis Materijal

  VIP paket

  od 15000
  RSD
  Selidba sa 4 radnika
  Udaljenost do 30km
  3 sata za utovar/istovar
  Gratis Kutije i Zaštita
  Gratis pakovanje

  Cena selidbe Beograd po uslugama

  U tabeli ispod mozete naci cene po uslugama. Cena zavisi i od gore navedenih parametara. Pokusajte da napravite detaljni spisak predmeta selidbe i pronadjite ih ispod kako bi sami stvorili sliku o ceni.


  Sekcija Ime usluge Cena
  Kombi Prevoz Robe Prevoz robe bez radnika od 3500 RSD
  Kombi Prevoz Robe Prevoz robe sa našim utovarom/istovarom od 5000 RSD
  Kombi Prevoz Robe Cena po kilometru (cena po km) lokalni prevoz robe 120 RSD
  Kombi Prevoz Robe Cena po kilometru (cena po km) medjugradski prevoz robe 150 RSD
  Kombi Selidbe Kombi Selidbe bez radnika od 3500 RSD
  Kombi Selidbe Prevoz robe sa našim utovarom/istovarom od 5000 RSD
  Kombi Selidbe Cena po kilometru (cena po km) lokalne selidbe 125 RSD
  Kombi Selidbe Cena po kilometru (cena po km) medjugradske selidbe 155 RSD
  Kombi Selidbe Kombi selidba ključ u ruke od 8000 RSD
  Kombi Selidbe Medjugradske kombi selidbe od 4000 RSD
  Kombi Selidbe Medjunarodne kombi selidbe od 30000 RSD
  Prevoz robe Medjugradski transport robe od 3000 RSD
  Prevoz robe Medjunarodni transport robe od 24000 RSD
  Iznajmljivanje kombija Iznajmljivanje kombija na sat 1200 RSD
  Iznajmljivanje kombija Iznajmljivanje kombija na dan 6000 RSD
  Skladištenje Skladištenje nameštaja/robe na dan od 400 RSD
  Skladištenje Skladištenje nameštaja/robe na mesec dana od 8000 RSD
  Prevoz nepotrebnih stvari Prevoz šuta na deponiju od 1000 RSD
  Prevoz nepotrebnih stvari Prevoz nameštaja na deponiju od 800 RSD
  Prevoz nepotrebnih stvari Doniranje nameštaja u dobrotvorne svrhe od 700 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža polica 1300 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža polica 700 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža jednokrilnog ormara 1100 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža jednokrilnog ormara 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža dvokrilnog ormara 1400 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža dvokrilnog ormara 600 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža četvorokrilnog ormara 2300-4300 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža četvorokrilnog ormara 1000 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža trpezarijskog stola 1000 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža trpezarijskog stola 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža kancelarijskog stola 1200 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kancelarijskog stola 600 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža stola za konferenciju 1800 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža stola za konferenciju 650 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža klub stočića 750 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža klub stočića 450 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža stolica 650 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža stolica 450 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža ugaonih garnitura 1000-6500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža ugaonih garnitura 600-3000 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža kreveta (singl krevet) 1200 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kreveta (singl krevet) 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža kreveta (bračni krevet) 1800 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža kreveta (bračni krevet) 800 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža bebi kreveta 1200 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža bebi kreveta 600 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža komoda 1000 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža komoda 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža lustera 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža lustera 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža garnišni 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža garnišni 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Montaža čiviluka 500 RSD
  Montaža/demontaža nameštaja Demontaža čiviluka 250 RSD
  Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 60x50x50 250 RSD
  Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 40x40x40 220 RSD
  Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 63x32x35 175 RSD
  Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 60x40x20 205 RSD
  Materijal za selidbe Petoslojna kartonska kutija 80x60x50 650 RSD
  Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 40x30x20 90 RSD
  Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 50x30x20 115 RSD
  Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 70x40x40 190 RSD
  Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 60x50x50 260 RSD
  Materijal za selidbe Troslojna Kartonska kutija 40x30x40 125 RSD
  Materijal za selidbe Kartonska kutija za garderobu sa šipkom 50x50x120 990 RSD
  Materijal za selidbe Kartonska kutija za arhivu sa poklopcem 49x33x31 220 RSD
  Materijal za selidbe Karton u rolni 1.6m x 10m - 16m2 1050 RSD
  Materijal za selidbe Omotni papir 1 kg - 60x40 250 RSD
  Materijal za selidbe Kartonske kutije za tegle - 12 mesta. 40x30x16.5 110 RSD
  Materijal za selidbe Kutije za flaše 6/0.75l 90 RSD
  Materijal za selidbe Kutije za flaše 6/1l 115 RSD
  Materijal za selidbe Lepljiva traka 50 m x 5 cm 200 RSD
  Materijal za selidbe Dvoslojna pucketava folija mini rolna 60cm x 50m, 30m2 1900 RSD
  Materijal za selidbe Streč folija - rolna 2.5 kg 1100 RSD
  Materijal za selidbe Kartonski uglovi/table za zaštitu ivica. 10x10x200 cm 60 RSD
  Odnošenje starih stvari Odnošenje kabastih - teških stvari 4500 RSD

  Pročitajte i naš blog artikl: Prosečni Troškovi Selidbe: Koliko u stvari košta preseljenje?

  Srećnu selidbu vam želi vaša agencija za selidbe KOMBI-KOMBI Beograd!

  Cena Selidbe u Inostranstvo: Vaša Najprofesionalnija i Najpovoljnija Opcija

  Selidbe u inostranstvo cena

  Kada je u pitanju selidba u inostranstvo, „KOMBI-KOMBI“ pruža izuzetno profesionalnu i ekonomičnu uslugu. Naša cena se kreće od 1 evra po kilometru,  a s obzirom da često idemo u EU, postoji mogućnost zbirnog prevoza gde vam cena značajno opada i to na 0.5 evra po kilometru! Konačna cena zavisi i od broja angažovanih radnika i specifičnosti vašeg tereta. Razumemo složenost međunarodnih selidbi, te stoga preuzimamo odgovornost za kompletno obavljanje svih potrebnih administrativnih postupaka, uključujući carinske i papirne procedura. Naš tim je posvećen pružanju besprekorne usluge, osiguravajući da vaša selidba u inostranstvo bude što bezbrižnija i efikasnija. Bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj selidbi, možete se osloniti na našu stručnost i posvećenost detaljima, garantujući da će vaši predmeti biti sigurno i efikasno prenešeni na željenu destinaciju. Pokrivamo sve zemlje, ne samo selidbe u Evropsku Uniju!

  Pogledajte više o selidbama u inostranstvo na: Medjunarodne Selidbe Link

  POZOVI NAS ZA PROCENU CENE