Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Odnošenje starog nameštaja

Odnošenja starog nameštaja. Brzo i povoljno! Za manje od sat vremena na vašoj adresi!

Odnošenje starog nameštaja 24x7

Odnošenje starog nameštaja ne mora biti naporno ukoliko angažujete agenciju KOMBI-KOMBI. Obzirom da imamo više vozila i da smo svaki dan na terenu, kod nas ćete dobiti najpovoljniju i najprofesionalniju uslugu u Beogradu. Čak i ukoliko je potrebna demontaža, ili spuštanje bez lifta, naši radnici će bez muke sve odraditi umesto vas.

Povoljno odnošenje starog nameštaja

Najpovoljnija agencija za odnošenje starog nameštaja „kombi-kombi“ u Beogradu nudi potpuno rešenje za one koji žele da osveže svoj prostor bez dodatnog napora. Svakog dana smo na terenu, i možete zakazati ovu uslugu danas-za-danas! Ova usluga je savršena za one koji žele da se oslobode zastarelog nameštaja, ali nemaju sredstva ili vremena da se sami pozabave tim zadatkom. Bilo da je reč o starim garniturama, ormarima koji više ne odgovaraju vašem stilu ili krevetima koji su odslužili svoje, ili bilo čemu drugom – mi preuzimamo odgovornost.

Naš tim će doći do vaših vrata, pažljivo preuzeti nameštaj ili belu tehniku i odvesti ga na odgovarajuće mesto za odlaganje ili reciklažu. U agenciji „kombi-kombi“, znamo koliko je važno da svaki korak u procesu odnošenja nameštaja bude obavljen sa pažnjom i efikasnošću. Zato vam nudimo uslugu odnošenja starog nameštaja koja vam garantuje čist i osvežen prostor bez ikakvog stresa ili muke.

kombi-kombi : agencija za selidbe bez stresa, odnošenje starog nameštaja
montaza ormara uz selidbe, odnošenje starog nameštaja
bacanje starog nameštaja

Cena odnošenja starog nameštaja

Odnošenje starog nameštaja po Najpovoljnijim Cenama

U „KOMBI-KOMBI“, nudimo brzu, detaljnu i profesionalnu uslugu odnošenja nameštaja po ceni od 3,000 dinara. Naša efikasnost i svakodnevna prisutnost na terenu omogućavaju nam da ponudimo najpovoljnije cene na tržištu.

Cena usluge odnošenja nameštaja bez lifta iznosi oko 3,500 dinara, u zavisnosti od sprata, dok za specijalne terete, kao što su teži ili nezgrapni predmeti, cena je oko 4,000 dinara. Svesni smo da se troškovi mogu brzo nagomilati kada se radi o održavanju doma, stoga smo posvećeni pružanju usluga koje su dostupne i ne opterećuju vaš budžet.

S našim timom možete očekivati brzu i efikasnu uslugu. Brinemo o svim detaljima, od sigurnog uklanjanja nameštaja iz vašeg prostora do njegovog pravilnog odlaganja, sve to uz maksimalnu profesionalnost. Uz „KOMBI-KOMBI“, odnošenje starog nameštaja postaje briga manje za vas, a sve to po cenama koje su ne samo konkurentne, već i vodeće u industriji.

Šta tačno obuhvata usluga: Odnošenje starog nameštaja?

Odnošenje starog nameštaja u današnje vreme, kada životni prostor postaje sve dragoceniji, postaje sve traženija usluga u Beogradu. Ali, šta tačno obuhvata ova usluga? U nastavku vam pružamo detaljan uvid u sve što naša usluga odnošenja nepotrebnih stvari nudi.

Konsultacije i procena: Pre nego što započnemo sa procesom, ukoliko je nemoguće sve dogovoriti preko poziva – naš tim dolazi na lice mesta kako bi obavio procenu količine i vrste stvari koje treba odneti. Ovo nam omogućava da planiramo resurse i alate potrebne za posao.

Sortiranje stvari: Ne sve što smatrate nepotrebnim mora završiti na deponiji. Naš tim će pažljivo sortirati stvari, odvajajući one koje se mogu reciklirati od onih koje će biti odvežene na deponiju.

Transport: Mi nosimo sve vaše stvari, vi ne morate da mrdnete prstom. Bez obzira da li ima lifta ili ne. Naša kombi vozila su opremljena da preveze sve, od malih kutija do velikih komada nameštaja ili bele tehnike. Svako vozilo je opremljeno alatima koji omogućavaju utovar, transport i istovar stvari.

Čišćenje prostora i odvoz na deponiju ili reciklažu/doniranje

Čišćenje prostora: Nakon što su sve stvari odnete, naš tim će očistiti vaš prostor, osiguravajući da nema preostalog otpada ili prljavštine.

Reciklaža i donacija: U skladu sa našom posvećenošću očuvanju životne sredine, stvari koje se mogu reciklirati se odvajaju i odvoze na odgovarajuće reciklažne centre. Takođe, u saradnji sa lokalnim humanitarnim organizacijama, stvari koje su još uvek upotrebljive se doniraju onima kojima su potrebne.

Odvoz na deponiju: Stvari koje ne mogu biti reciklirane ili donirane se odvoze na deponiju. Ovde se postupa u skladu sa svim lokalnim propisima i standardima kako bi se osiguralo odgovorno odlaganje otpada.

Zašto izabrati našu uslugu za odnošenje starog nameštaja?

 1. Stručnost i iskustvo: Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u montaži i demontaži nameštaja različitih tipova i brendova. Ovo iskustvo nam omogućava da se suočimo sa svakim izazovom i pružimo vam najbolju uslugu.
 2. Pažnja prema detaljima: Razumemo koliko je važno da svaki komad nameštaja bude odvežen i da ne ostavimo haos iza sebe
 3. Kvalitetni alati i oprema: Koristimo samo najkvalitetnije alate i opremu kako bismo osigurali preciznu, sigurnu i efikasnu demontažu nepotrebnog nameštaja.
 4. Fleksibilnost: Prilagođavamo se vašim potrebama i rasporedu, a i ceni. Bilo da vam je potrebna hitna usluga ili planirate unapred, mi smo tu da odgovorimo na vaše zahteve.
 5. Transparentnost: Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Pre početka rada pružamo vam jasnu procenu troškova i obaveza.

Dobijate i ono što ne dobijate kod drugih!

 1. Sigurnost: Vaša bezbednost, kao i bezbednost vašeg stana, je naš prioritet. Sve radimo po najvišim standardima kako bismo osigurali da nema štete. Mi smo registrovana agencija sa validnim PIBom, a ne divlja kao ostale.
 2. Klijentski fokus: Vaše zadovoljstvo je naš glavni cilj. Slušamo vaše želje i potrebe i prilagođavamo se kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.
 3. Post-servisna podrška: Nakon završetka posla, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja, pruži savete ili pomogne u slučaju bilo kakvih problema.
 4. Konkurentske cene: Dok pružamo vrhunsku uslugu, naše cene su konkurentske i pristupačne, pružajući vam odličnu vrednost za uloženi novac.
 5. Pouzdanost: Kada se odlučite za naše usluge, možete biti sigurni da će posao biti obavljen na vreme i sa najvišim standardima kvaliteta.

Izborom naših usluga, ne samo da ćete dobiti stručnu uslugu, već i mir uma znajući da ste napravili pravi izbor.

Odnošenje starog nameštaja uz kreativna rešenja

Naša kreativna rešenja prilikom odnošenja nepotrebnog nameštaja osvetljavaju put inovacijama i otvaraju vrata neistraženim mogućnostima.

Odnošenje starog nameštaja uz Profesionalni Tim

Odnošenje starog nameštaja angažovanjem našeg profesionalnog tima je čist dobitak, kombinujući stručnost, posvećenost i timsku saradnju kako bi se postigli izvanredni rezultati.

Odnošenje starog nameštaja uz Drugačiji pristup

Drugačiji pristup odnošenja starog nameštaja s brigom o reciklaži. Nemojte angažovati nekog ko vaše stvari baciti u prvi kontejner ili divlju deponiju. Angažujte profesionalce.

KOMBI-KOMBI Vaš partner u preuredjenju prostora

Odnošenje starog nameštaja, bele tehnike i kabastog smeća

KOMBI-KOMBI najbolja agencija za selidbe firmi

Naša usluga se ne zaustavlja samo na odnošenju starog nameštaja, već nudimo čitav spektar usluga kao što su odnošenje bele tehnike iz stana, čišćenje podruma i tavana, odnošenja starih stvari, odnošenja kabastog smeća ali i mnogih drugih.

Naš tim je opremljen svim potrebnim alatima i vozilima za efikasno uklanjanje i transport bilo koje vrste otpada, osiguravajući da se sve obavlja na ekološki prihvatljiv način. Bez obzira na obim posla, od malih stanova do velikih poslovnih prostora, mi smo tu da vam pomognemo da povratite svoj prostor i oslobodite ga od nepotrebnih stvari. Razumemo da svaki zadatak zahteva individualni pristup, zbog čega smo spremni da pažljivo saslušamo vaše potrebe i pružimo personalizovanu uslugu. Kontaktirajte nas danas i dobićete besplatnu procenu cene za vaš specifični zadatak. Naš tim će vam, u roku od nekoliko sekundi, pružiti preciznu i transparentnu procenu troškova, bez skrivenih naknada. Obratite nam se sa poverenjem i dozvolite nam da vam pokažemo zašto smo vodeći u oblasti čišćenja i odnošenja otpada. Vaše zadovoljstvo našim radom je naš najveći prioritet. Kontaktirajte nas i dobićete besplatnu procenu cene za par sekundi!

Odnošenje bele tehnike iz stana

Ne morate više brinuti o teškim frižiderima, šporetima ili mašinama za veš koje vam više ne trebaju. Naša usluga odnošenja bele tehnike iz stana je jednostavna, brza i vrlo povoljna. Vaše je samo da nas pozovete, a ostalo prepuštate nama.

Odnošenje nepotrebnih stvari

Bilo da su u pitanju kutije puni starih knjiga, nepotrebnog garderobe ili neispravne elektronike, mi smo tu da vam pomognemo. Naša usluga odnošenja nepotrebnih stvari omogućava vam da bez muke povratite prostor koji su zauzimali nepotrebni predmeti.

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Odnošenje nepotrebnog nameštaja, bele tehnike i ostalih stvari na deponiju ne mora biti stresno i iscrpljujuće. S našim stručnim timom i prilagođenim vozilima, obezbedićemo vam brzu i efikasnu uslugu po veoma povoljnoj ceni. Ne dozvolite da vam nepotrebne stvari zauzimaju prostor. Pozovite nas danas i očistite svoj dom od svega što vam više ne treba.

Odstranite Nepotrebne Stvari Bez Muke

Svako od nas ima kutije, ormare ili čitave sobe punih stvari koje više ne koristimo. Ove nepotrebne stvari često zauzimaju vredan prostor i stvaraju nered. Ali ne morate više da brinete. Naša usluga odvoza nepotrebnih stvari na deponiju je rešenje koje vam je potrebno!

Profesionalna Usluga Odvoza na Deponiju

Naš tim stručnjaka se brine o svemu – od pakovanja i utovara do transporta i odvoza na deponiju. Uz našu pomoć, možete lako povratiti svoj prostor i rešiti se nepotrebnih stvari koje su vam postale teret.

Odnošenje kabastog smeća

Naša ekipa ima dugogodišnje iskustvo u odnošenju kabastog  smeća i različitih vrsta predmeta, bez obzira na njihovu veličinu, težinu ili oblik. Naš cilj je da pružimo brzu, sigurnu i efikasnu uslugu bez ikakvih neugodnosti za vas.

Specijalizovani Kombi za odvoz nepotrebnih stvari

Sva nepotrebna roba se transportuje do deponije koristeći naša specijalizovana vozila. Bez obzira na količinu stvari koje treba odneti, možete biti sigurni da ćemo to obaviti na siguran i profesionalan način.

Odabir naše usluge odvoza nepotrebnih stvari na deponiju znači:

 • Brzo i efikasno uklanjanje svih nepotrebnih stvari
 • Povoljne cene usluge
 • Iskusna i profesionalna ekipa
 • Kompletna usluga – od pakovanja do odvoza
 • Više prostora i urednosti u vašem domu

Naš tim čine stručnjaci sa godinama iskustva u odnošenju starog nameštaja i ne postoji problem koji za vas neće rešiti.

Razumemo da svaki zahtev za odnošenje starih stvari ima svoje specifičnosti, pa prilagođavamo naše usluge vašim individualnim potrebama.

Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja; nudimo najpovoljnije cene uz vrhunsku uslugu.

POZOVITE NAS