Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Skladište za nameštaj

Skladište za Nameštaj: Vaša sigurna luka za čuvanje dragocenosti

Skladištenje nameštaja, stvari i robe u Beogradu je ključna komponenta nakon svake selidbe, renoviranja ili jednostavno trenutnog manjkanja prostora u vašem domu. Bez obzira na razlog, sigurno i profesionalno skladištenje je neophodno za zaštitu vašeg vrednog nameštaja i ličnih stvari. Naša usluga uključuje demontažu, zaštitu vaših stvari, njihovo pakovanje, transport, skladištenje, a kada vam zatreba da se stvari vrate u vaš stan ili poslovni prostor, mi vam dovozimo vaš nameštaj, montiramo na vašoj adresi i raspakujemo stvari. U agenciji kombi-kombi, mi pružamo profesionalno, sigurno i efikasno rešenje za skladištenje stvari i nameštaja u Beogradu.

Akcija za skladištenje! 3 meseca + 1 mesec GRATIS!

Započnite svoju avanturu organizacije sa našom neodoljivom ponudom skladištenja! Na tri meseca zakupa unapred nudimo vam četvrti mesec potpuno besplatno. Iskoristite ovu priliku da sigurno, efikasno i ekonomično skladištite svoje stvari. Bilo da se radi o sezonskim stvarima, pokućstvu ili poslovnim materijalima, naša usluga skladištenja obezbeđuje vam savršeno mesto za čuvanje svega što vam je potrebno. Ne propustite ovu fantastičnu ponudu, ugrabite svoj besplatni mesec skladištenja već danas!

Pažnja: Radi bezbednosti vašeg nameštaja, preporučujemo da ga poverite proverenoj firmi poput naše, sa validnim PIB-om i matičnim brojem, izbegavajući neproverene ponude. Ove informacije možete naći najčešće na samom dnu stranice (tzv. footer-u).

Skladiste za namestaj u Beogradu
uluge skladistenja namestaja

Šta tačno obuhvata usluga skladištenja?

 

Kada razmišljate o skladištenju, možda vam prva asocijacija bude prostor gde možete ostaviti svoje stvari na određeni period. Međutim, usluga skladištenja je mnogo više od pukog prostora za čuvanje. Evo šta tačno obuhvata naša usluga skladištenja:

 1. Sigurnosne mere: Naša skladišta su opremljena najsavremenijim sigurnosnim sistemima. To uključuje video nadzor, alarmne sisteme, kao i obezbeđenje koje radi 24/7.
 2. Kontrolisana klima: Da bismo osigurali da vaše stvari ostanu u optimalnom stanju, naša skladišta su opremljena sistemima za kontrolu klime. Ovo je posebno važno za osetljive predmete poput elektronike, umetničkih dela ili antikviteta.
 3. Zaštita: Redovno sprovodimo mere zaštite kako bismo sprečili eventualne štete na vašim stvarima.
 4. Pristupačnost: U zavisnosti od paketa koji izaberete, možete imati pristup svojim stvarima kada god to želite. Naša skladišta su dizajnirana tako da je pristup jednostavan i brz.
 5. Fleksibilne opcije skladištenja: Nudimo različite veličine skladišnih jedinica, tako da možete izabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.
 6. Pakovanje i transport: Za klijente koji to žele, nudimo i usluge pakovanja i transporta. Naš tim će se postarati da vaše stvari budu pažljivo upakovane, prevezene i smeštene u skladište.
 7. Osiguranje: Uz našu uslugu skladištenja, imate mogućnost da osigurate svoje stvari. U slučaju bilo kakvih nepredviđenih okolnosti, vaše stvari su finansijski zaštićene.
 8. Stručna podrška: Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne. Bilo da imate pitanja o skladištenju, pakovanju ili transportu, možete računati na našu podršku.
 9. Održavanje prostora: Redovno čišćenje i održavanje naših skladišnih prostora osigurava da su vaše stvari uvek u čistom i suvom okruženju.
 10. Dodatne usluge: U zavisnosti od vaših potreba, možemo vam ponuditi i dodatne usluge poput inventarisanja vaših stvari, pružanja saveta o optimalnom skladištenju ili čak digitalnog kataloga vaših stvari.

Usluge skladištenja su mnogo više od pukog prostora za čuvanje stvari. To je kompletna usluga koja vam pruža mir uma znajući da su vaše dragocenosti sigurne, zaštićene i lako dostupne kada vam zatrebaju.

Zašto izabrati naše skladište ?

 1. Specijalizovana zaštita: Naša skladišta su dizajnirana tako da pruže optimalne uslove za čuvanje nameštaja. Kontrolisana klima, zaštita od vlage i štetnika garantuje da će vaš nameštaj ostati u istom stanju kao i kada ste ga ostavili.
 2. Sigurnost na prvom mestu: Opremljeni smo najsavremenijim sigurnosnim sistemima, uključujući video nadzor i obezbeđenje 24/7, kako bismo osigurali da su vaše dragocenosti uvek sigurne.
 3. Fleksibilnost: Nudimo različite veličine skladišnih prostora, od malih boksova za pojedinačne komade nameštaja do velikih prostora za čitave komplete. Bez obzira na vaše potrebe, imamo pravo rešenje za vas.
 4. Pristupačnost: Naši klijenti imaju pristup svom nameštaju kada god to žele. Fleksibilno radno vreme i laka dostupnost čine proces preuzimanja i ostavljanja nameštaja jednostavnim i brzim.
 5. Profesionalna podrška: Naš stručni tim je uvek tu da vam pomogne. Bilo da imate pitanja o najboljem načinu pakovanja, transporta ili čuvanja određenih komada nameštaja, uvek možete računati na našu podršku.

Dodatne pogodnosti:

 • Pakovanje i transport: Ukoliko nemate sredstva ili vreme da sami prevezete nameštaj, nudimo usluge pakovanja i transporta. Naš tim će se postarati da vaš nameštaj bude pažljivo upakovan, prevezen i smešten u skladište.
 • Osiguranje: Razumemo vrednost vašeg nameštaja, pa stoga nudimo mogućnost dodatnog osiguranja za sve predmete koji se čuvaju kod nas.

U svetu gde se sve menja, neka vaš nameštaj ostane nepromenjen. Sa našim skladištem za nameštaj, možete biti sigurni da su vaše dragocenosti uvek zaštićene, sigurne i spremne za buduću upotrebu. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo da vam pomognemo!

Kreativna rešenja

Kreativna rešenja osvetljavaju put inovacijama i otvaraju vrata neistraženim mogućnostima.

Profesionalni Tim

Profesionalni tim je stub uspeha, kombinujući stručnost, posvećenost i timsku saradnju kako bi se postigli izvanredni rezultati.

Drugačiji pristup

Drugačiji pristup donosi sveže perspektive i transformiše tradicionalne metode u inovativne strategije.

Cena skladištenja

Naša kompanija nudi povoljne cene za skladištenje različitih vrsta stvari, uključujući nameštaj, belu tehniku i lične stvari. Koristimo sistem koji omogućava fleksibilnu tarifu u zavisnosti od količine stvari koje želite da skladištite, kao i od vremenskog perioda. Naš cenovnik je jasno struktuiran i omogućava da lako izračunate troškove skladištenja. Osim toga, nudimo dodatnu uslugu zaštite koja garantuje sigurnost vaših stvari tokom skladištenja. Cena zaštite je standardna za svaku količinu skladištenih stvari i nije obavezna. Molimo vas da pogledate naš cenovnik ispod za detaljnije informacije.

Količina stvari u m3 1-3 meseca 4-6 meseci 7-12 meseci Preko 1 godine Zaštita
Do 5 m3 4.680 RSD 4.200 RSD 4.000 RSD 3.500 RSD 300 RSD
6-10 m3 864 RSD 846 RSD 828 RSD 810 RSD 300 RSD
11-15 m3 810 RSD 792 RSD 774 RSD 756 RSD 300 RSD
16-20 m3 756 RSD 738 RSD 720 RSD 702 RSD 300 RSD
21-30 m3 702 RSD 684 RSD 666 RSD 648 RSD 300 RSD
Od 31 m3 648 RSD 630 RSD 612 RSD 576 RSD 300 RSD

Vaše stvari će biti na sigurnom mestu ako izaberete KOMBI-KOMBI skladište Beograd

Ukoliko svoje dragocenosti poverite renomiranoj agenciji „KOMBI-KOMBI“, garantujemo vrhunsku zaštitu i pažnju koju zaslužuju. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata odražava se u načinu na koji čuvamo svaki predmet kao da je naš vlastiti. Opuštajuće je znati da su vaše stvari u sigurnim rukama i da smo preduzeli sve neophodne korake kako bismo osigurali njihovu besprekornu zaštitu u našem skladištu.

Naš tim čine stručnjaci sa godinama iskustva u selidbama i skladištenju, koji garantuju efikasnost i sigurnost vaših stvari.

Razumemo da svaka selidba ima svoje specifičnosti, pa prilagođavamo naše usluge vašim individualnim potrebama.

Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja; nudimo jasne i konkurentske cene uz vrhunsku uslugu.

POZOVI NAS ZA PROCENU CENE