Usluge

Proširite svoje mogućnosti selidbe sa „KOMBI-KOMBI“ dodatnim uslugama

U „KOMBI-KOMBI“, nudimo mnogo više od standardne selidbe. Naše dodatne usluge su dizajnirane da odgovore na svaku vašu potrebu i učine proces selidbe što jednostavnijim i ugodnijim. Ukoliko vam je potrebna profesionalna montaža i demontaža nameštaja, naši iskusni radnici su tu da vam pomognu. Takođe, nudimo i efikasan prevoz robe do željene destinacije.

Za one koji imaju nepotreban ili stari nameštaj, nudimo uslugu odnošenja na deponiju. Ako vam je potrebno mesto za čuvanje stvari, naše opcije skladištenja su sigurne i pristupačne. Naš tim može takođe pomoći u čišćenju podruma i tavana, oslobađajući vas nepotrebnih stvari.

Za delikatne predmete kao što su pianina i klaviri, nudimo specijalizovane usluge selidbe sa posebnom pažnjom na bezbednost. Ukoliko imate potrebu za zbirnim transportom robe, naša usluga je ekonomična i efikasna. Poslovne klijente će obradovati naša efikasna usluga selidbe firmi i kancelarija, kao i odnošenje kabastog smeća i starih stvari.

Za klijente koji traže ekskluzivnost, naše VIP selidbe pružaju dodatni nivo pažnje i diskrecije. Selidba ‘ključ u ruke’ je naša premium usluga gde se brinemo o svakom detalju vaše selidbe, od pakovanja do raspakivanja. Pored svega navedenog, spremni smo da izađemo u susret i drugim specifičnim zahtevima koji nisu na spisku.

U „KOMBI-KOMBI“ agenciji za selidbe, posvećeni smo tome da vaša selidba bude ne samo uspešna, već i što bezbrižnija. Naš cilj je da vam pružimo potpunu podršku kroz raznovrsne usluge koje nudimo. Kontaktirajte nas za više informacija i prilagodite usluge vašim potrebama.

POZOVI NAS ZA PROCENU CENE