Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Montaža/Demontaža nameštaja

Montaža i Demontaža Nameštaja: Vaša pouzdana podrška u preuređenju prostora

Montaža i demontaža nameštaja u Beogradu postaje nezaobilazna usluga prilikom selidbi, renoviranja ili adaptacije prostora. Bilo da želite da osvežite izgled svog doma ili da maksimalno iskoristite prostor u poslovnom okruženju, stručna ruka je neophodna kako bi se osigurala dugotrajnost i funkcionalnost vašeg nameštaja. Naša sveobuhvatna usluga obuhvata preciznu demontažu, pažljivo pakovanje, transport, te ponovnu montažu i postavljanje nameštaja prema vašim željama. U agenciji „kombi-kombi“, pridajemo veliku važnost detaljima i garantujemo profesionalnost, brzinu i kvalitet u svakom koraku procesa montaže i demontaže nameštaja u Beogradu.

Selidbe stanova u beogradu sa Montazom biblioteke
Demontaza namestaja za skladistenje

Šta tačno obuhvata usluga montaže i demontaže?

Montaža:

 1. Planiranje i konsultacije: Pre nego što započnemo sa montažom, naš tim će sa vama obaviti konsultacije kako bi razumeli vaše potrebe i želje. Ovo uključuje razmatranje prostora, funkcionalnosti i estetike.
 2. Pregled i priprema materijala: Pre montaže, proveravamo sve komponente nameštaja kako bismo se uverili da su sve potrebne delove tu i da nema oštećenja.
 3. Korišćenje specijalizovanih alata: Naš tim koristi profesionalne alate kako bi osigurao preciznu i sigurnu montažu. Ovo obuhvata bušilice, odvijače, čekići, nivoi i mnoge druge alate koji su neophodni za kvalitetnu montažu.
 4. Prilagođavanje prostoru: Uzimajući u obzir specifičnosti vašeg prostora, prilagođavamo montažu tako da nameštaj savršeno odgovara i funkcioniše u datom okruženju.
 5. Sigurnost i stabilnost: Tokom montaže, posebna pažnja se posvećuje stabilnosti nameštaja. Koristimo odgovarajuće vijke, nosače i druge komponente kako bismo osigurali da je svaki komad nameštaja čvrsto postavljen i siguran za upotrebu.
 6. Finalna provera: Nakon montaže, vršimo detaljnu proveru kako bismo se uverili da je sve postavljeno kako treba i da nema nikakvih problema.

Demontaža:

 1. Bezbednost na prvom mestu: Pre nego što započnemo sa demontažom, osiguravamo prostor i nameštaj kako bismo sprečili bilo kakva oštećenja ili povrede.
 2. Korišćenje odgovarajućih alata: Kao i kod montaže, koristimo specijalizovane alate kako bismo osigurali efikasnu i sigurnu demontažu.
 3. Označavanje delova: Kako bismo olakšali ponovnu montažu ili pakovanje, sve delove nameštaja označavamo i kategorizujemo tokom demontaže.
 4. Pažljivo rukovanje: Svesni smo vrednosti vašeg nameštaja, pa prilikom demontaže postupamo izuzetno pažljivo kako bismo sprečili bilo kakva oštećenja.
 5. Pakovanje i skladištenje: Ako je potrebno, nakon demontaže možemo vam pomoći u pakovanju delova nameštaja i njihovom skladištenju.
 6. Konsultacije nakon demontaže: Nakon završetka procesa, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži savete o daljem čuvanju ili transportu nameštaja.

Usluga montaže i demontaže je kompleksan proces koji zahteva stručnost, pažnju i preciznost. Naš tim je obučen da pruži najviši standard usluge, osiguravajući da vaš nameštaj bude postavljen i rastavljen na najbezbedniji i najefikasniji način.

Zašto izabrati naše usluge montaže/demontaže?

 1. Stručnost i iskustvo: Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u montaži i demontaži nameštaja različitih tipova i brendova. Ovo iskustvo nam omogućava da se suočimo sa svakim izazovom i pružimo vam najbolju uslugu.
 2. Pažnja prema detaljima: Razumemo koliko je važno da svaki komad nameštaja bude postavljen savršeno. Naša posvećenost detaljima garantuje da će svaki deo biti pažljivo montiran ili demontiran.
 3. Kvalitetni alati i oprema: Koristimo samo najkvalitetnije alate i opremu kako bismo osigurali preciznu, sigurnu i efikasnu montažu ili demontažu.
 4. Fleksibilnost: Prilagođavamo se vašim potrebama i rasporedu. Bilo da vam je potrebna hitna usluga ili planirate unapred, mi smo tu da odgovorimo na vaše zahteve.
 5. Transparentnost: Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Pre početka rada pružamo vam jasnu procenu troškova i obaveza.
 6. Sigurnost: Vaša bezbednost, kao i bezbednost vašeg nameštaja, je naš prioritet. Sve radimo po najvišim standardima kako bismo osigurali da je sve postavljeno čvrsto i sigurno.
 7. Klijentski fokus: Vaše zadovoljstvo je naš glavni cilj. Slušamo vaše želje i potrebe i prilagođavamo se kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.
 8. Post-servisna podrška: Nakon završetka montaže ili demontaže, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja, pruži savete ili pomogne u slučaju bilo kakvih problema.
 9. Konkurentske cene: Dok pružamo vrhunsku uslugu, naše cene su konkurentske i pristupačne, pružajući vam odličnu vrednost za uloženi novac.
 10. Pouzdanost: Kada se odlučite za naše usluge, možete biti sigurni da će posao biti obavljen na vreme i sa najvišim standardima kvaliteta.

Izborom naših usluga montaže i demontaže, ne samo da ćete dobiti stručnu uslugu, već i mir uma znajući da je vaš nameštaj u najboljim rukama.

Kreativna rešenja

Kreativna rešenja osvetljavaju put inovacijama i otvaraju vrata neistraženim mogućnostima.

Profesionalni Tim

Profesionalni tim je stub uspeha, kombinujući stručnost, posvećenost i timsku saradnju kako bi se postigli izvanredni rezultati.

Drugačiji pristup

Drugačiji pristup donosi sveže perspektive i transformiše tradicionalne metode u inovativne strategije.

Garancija u punom iznosu kupljenog predmeta uz KOMBI-KOMBI usluge montaže i demontaže

KOMBI-KOMBI Garancija za Vašu Bezbednost i Zadovoljstvo: Kada se odlučite za naše usluge montaže i demontaže, ne samo da ćete dobiti vrhunsku uslugu, već i potpunu garanciju u punom iznosu svakog kupljenog predmeta. Svaki komad nameštaja ili opreme koji poverite našem timu je pod našom zaštitom. Vaše zadovoljstvo i sigurnost su naša najveća obaveza. Sa KOMBI-KOMBI, možete biti sigurni da je vaša investicija uvek sigurna i zaštićena.

Naš tim čine stručnjaci sa godinama iskustva u montaži i demontaži, koji garantuju efikasnost i sigurnost vaših stvari.

Razumemo da svaka selidba ima svoje specifičnosti, pa prilagođavamo naše usluge vašim individualnim potrebama.

Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja; nudimo jasne i konkurentske cene uz vrhunsku uslugu.

Pogledajte nekoliko slika sa montaže i demontaže!

POZOVITE NAS