Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Prevoz nameštaja

Prevoz Nameštaja - Pouzdano, Brzo i Efikasno, 24/7!

Kada kupujete nameštaj ili druge proizvode iz bilo koje robne kuće ili preko oglasa, često se suočavate s izazovom kako te proizvode sigurno i brzo preneti do svog doma ili poslovnog prostora. Naša usluga prevoza nameštaja je kreirana upravo s ciljem da vam pruži bezbrižno iskustvo, oslobađajući vas svih briga povezanih s transportom koje možete iskusiti na tom putu.

Razumemo sve specifičnosti i zahteve koje nameštaj može zahtevati prilikom prevoza. Bilo da je reč o velikim komadima nameštaja, osjetljivim dekorativnim predmetima ili kompleksnim setovima za samostalno sastavljanje, naš tim je obučen da se postara da svaki proizvod stigne do vas u savršenom stanju, kao i da (ukoliko to želite) isti montiraju i postave za sigurnu upotrebu. Isto tako, usluga prevoz nameštaja je jedna od najjeftinijih i najtraženijih!

prevoz nameštaja

Šta tačno obuhvata usluga kombi prevoz nameštaja?

Usluga prevoza nameštaja je pažljivo osmišljena kako bi se osiguralo da vaš nameštaj iz robne kuće (ili možda fizičkog lica) stigne do vaše adrese brzo, sigurno i bez ikakvih komplikacija. Evo šta tačno obuhvata naša specijalizovana usluga:

 1. Konsultacije i Planiranje: Pre samog prevoza, naš tim će sa vama razgovarati o specifičnostima vaše kupovine, kako bi se osiguralo da je sve spremno za transport. Ovo uključuje procenu veličine i težine proizvoda, kao i eventualne posebne zahteve koje možete imati.
 2. Specijalizovana Vozila: Koristimo kombi vozila ili kamione koji su prilagođeni za prevoz nameštaja, sa odgovarajućim zaštitnim materijalima i alatima koji osiguravaju da svaki proizvod ostane neoštećen tokom transporta.
 3. Utovar i Istovar: Naša ekipa će se postarati za utovar nameštaja, kao i za istovar na vašoj adresi. Ovo osigurava da ne morate da se bavite teškim dizanjem ili manipulacijom velikih komada nameštaja koji zahtevaju specijalno rukovanje.
 4. Unos u stan ili kuću: Ne završavamo samo s isporukom na vašoj adresi. Ako je potrebno, naš tim će unositi nameštaj direktno u vaš stan ili kuću, bez obzira na spratnost objekta i to da li ima lifta.
 5. Montaža i Demontaža: Ako želite da vaš nameštaj bude sastavljen ili demontiran, naša ekipa može to da uradi za vas. Naši radnici su obučeni za montažu i demontažu nameštaja, osiguravajući da je svaki komad nameštaja pravilno postavljen i spreman za upotrebu.
 6. Povoljne Cene: Naša usluga prevoza nameštaja je konkurentno cenjena, pružajući vam vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.
 7. Podrška i Komunikacija: Kroz čitav proces, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži podršku. Bilo da imate specifične zahteve ili trebate savet, tu smo da vam pomognemo.

Uz našu uslugu Prevoz Nameštaja, vaša kupovina postaje potpuno sigurna. Od trenutka kada napustite prodavnicu do trenutka kada se nameštaj nalazi na svom mestu u vašem domu, možete se osloniti na nas da će sve proći glatko i profesionalno. Garantujemo.

Dodatne pogodnosti za prevoz nameštaja

Kada birate uslugu prevoza nameštaja, važno je uzeti u obzir ne samo osnovne aspekte, već i dodatne pogodnosti koje mogu olakšati čitav proces i učiniti vašu kupovinu još prijatnijom. Evo nekoliko dodatnih pogodnosti koje pružamo kada je u pitanju prevoz nameštaja iz IKEA robne kuće:

 1. Agendiranje Prema Vašem Rasporedu: Razumemo da svako ima svoje obaveze i raspored. Zato pružamo mogućnost da sami izaberete vreme prevoza, prilagođavajući se vašim potrebama.
 2. Pomoć pri Kupovini: Ako želite, naš tim može biti prisutan prilikom kupovine kako bi vam pomogao pri odabiru, kao i pri organizaciji i pakovanju vaše kupovine.
 3. Eko-Pakovanje: Svesni smo važnosti očuvanja životne sredine. Koristimo ekološki prihvatljive materijale za pakovanje i zaštitu vašeg nameštaja tokom transporta.
 4. Osiguranje transporta: Da biste imali dodatni mir, svaka naša usluga prevoza nameštaja dolazi s opcijom osiguranja, štiteći vas od potencijalnih oštećenja ili gubitaka.
 5. Saveti i Preporuke: Naš tim je dobro upoznat sa svim vrstama nameštaja. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate savet o održavanju ili postavljanju nameštaja, tu smo da vam pomognemo.
 6. Povoljne Cene za Veće Količine: Ako planirate veću kupovinu ili opremanje čitavog prostora, nudimo specijalne popuste i pakete koji će učiniti vašu kupovinu još povoljnijom.
 7. Post-servisna Podrška: Nakon što je prevoz završen, tu smo da vam pružimo dodatnu podršku, bilo da je reč o savetima za održavanje, dodatnoj montaži ili bilo kojoj drugoj potrebi vezanoj za vaš nameštaj.

Uz sve ove dodatne pogodnosti, naša usluga prevoza nameštajapostaje ne samo praktična, već i sveobuhvatna, pružajući vam potpunu podršku od trenutka kupovine do trenutka kada se nameštaj nalazi na svom mestu u vašem domu.

Kreativna rešenja

Kreativna rešenja osvetljavaju put inovacijama i otvaraju vrata neistraženim mogućnostima.

Profesionalni Tim

Profesionalni tim je stub uspeha, kombinujući stručnost, posvećenost i timsku saradnju kako bi se postigli izvanredni rezultati.

Drugačiji pristup

Drugačiji pristup donosi sveže perspektive i transformiše tradicionalne metode u inovativne strategije.

Zašto izabrati našu agenciju za selidbe?

Izbor prave agencije za selidbe može biti ključna odluka koja će odrediti kako će vaša selidba proći. Naša agencija se izdvaja zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, profesionalizmu i posvećenosti svakom klijentu. Razumemo koliko je selidba važan i često stresan događaj u životu, i zato smo tu da vam pružimo bezbrižno iskustvo.

Naš tim čine stručnjaci sa godinama iskustva u selidbama, koji garantuju efikasnost i sigurnost vaših stvari.

Razumemo da svaka selidba ima svoje specifičnosti, pa prilagođavamo naše usluge vašim individualnim potrebama.

Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja; nudimo jasne i konkurentske cene uz vrhunsku uslugu.

POZOVI NAS ZA PROCENU CENE