Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Odnošenje starih stvari

Odnošenje starih stvari: Bez muke i truda, vaš prostor osvežen i pročišćen!

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu uslugama odnošenja starih stvari. Razumemo izazove s kojima se suočavate kada treba da se oslobodite velikih ili malih predmeta koji zauzimaju prostor u vašem domu ili kancelariji a vi ih nikad ne koristite. Naša profesionalna ekipa je tu da vam pomogne, pružajući pouzdane i efikasne usluge odnošenja starih stvari u skladu sa lokalnim propisima i standardima zaštite okoline.

Odnošenje starih stvari sa agencijom „kombi-kombi“ u Beogradu nudi potpuno rešenje za one koji žele da osveže svoj prostor bez dodatnog napora. Ova usluga je savršena za one koji žele da se oslobode starih stvari, ali nemaju sredstava ili vremena da se sami pozabave tim zadatkom. Bilo da je reč o starim garniturama, ormarima koji više ne odgovaraju vašem stilu, krevetima koji su odslužili svoje, beloj tehnici, građevinskom materijalu, knjigama ili bilo čemu drugom – mi preuzimamo odgovornost.

Naš tim će doći do vaših vrata, pažljivo preuzeti vase stare stvari i prevesti ih na odgovarajuće mesto za odlaganje ili reciklažu. U agenciji „kombi-kombi“, znamo koliko je važno da svaki korak u procesu odnošenja nameštaja i drugih starih predmeta bude obavljen sa pažnjom i efikasnošću. Zato vam nudimo uslugu koja vam garantuje čist i osvežen prostor bez ikakvog stresa ili muke.

Naše usluge odvoza starih stvari

Nudimo kompletan spektar usluga za odnošenje starih stvari, od planiranja i organizacije do same realizacije. Bez obzira da li je reč o stambenim, komercijalnim, ili industrijskim lokacijama, naš tim je spreman da se pobrine za vaš kabasti otpad na najefikasniji način.

Odnošenje starog nameštaja i pakovanje u kombi za selidbe
Odnošenje starog nameštaja bez lifta

Šta tačno obuhvata usluga odnošenja starih stvari?

U današnje vreme, kada životni prostor postaje sve dragoceniji, usluga odnošenja nepotrebnih stvari postaje sve traženija. Ali, šta tačno obuhvata ova usluga? U nastavku vam pružamo detaljan uvid u sve što naša usluga odnošenja starih stvari nudi.

Konsultacije i procena: Pre nego što započnemo sa procesom, ukoliko je nemoguće sve dogovoriti preko poziva – naš tim dolazi na lice mesta kako bi obavio procenu količine i vrste stvari koje treba odneti. Ovo nam omogućava da planiramo resurse i alate potrebne za posao.

Sortiranje stvari: Ne mora baš sve što smatrate nepotrebnim da završi na deponiji. Naš tim će pažljivo sortirati stvari, odvajajući one koje se mogu reciklirati od onih koje će biti odvežene na deponiju.

Transport: Mi nosimo sve vaše stvari, bez obzira da li ima lifta ili ne, vi ne morate da mrdnete prstom. Naša kombi vozila su opremljena da prevoze sve, od malih kutija do velikih komada nameštaja ili bele tehnike. Svako vozilo je opremljeno alatima koji omogućavaju utovar, transport i istovar stvari.

Čišćenje prostora: Nakon što su sve stvari odnete, naš tim će očistiti vaš prostor, osiguravajući da nema preostalog kabastog otpada ili prljavštine.

Reciklaža i donacija: U skladu sa našom posvećenošću očuvanju životne sredine, stvari koje se mogu reciklirati se odvajaju i odvoze na odgovarajuće reciklažne centre. Takođe, u saradnji sa lokalnim humanitarnim organizacijama, stvari koje su još uvek upotrebljive se doniraju onima kojima su potrebne.

Odvoz kabastog smeća na deponiju: Stvari koje ne mogu biti reciklirane ili donirane se odvoze direktno na deponiju. Mi postupamo u skladu sa svim lokalnim propisima i standardima kako bi se osiguralo odgovorno odlaganje otpada.

Zašto izabrati našu uslugu odnošenja starih stvari?

 1. Stručnost i iskustvo: Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u odnošenju starih stvari. Ovo iskustvo nam omogućava da se suočimo sa svakim izazovom i pružimo vam najbolju uslugu i to sa najpovoljnijim cenama.
 2. Pažnja prema detaljima: Razumemo koliko je važno da svaki komad nameštaja ili bele tehnike i drugih stvari bude odvežen i da ne ostavimo haos (koji druge agencije znaju da ostave iza sebe).
 3. Kvalitetni alati i oprema: Koristimo samo najkvalitetnije alate i opremu kako bismo osigurali preciznu, sigurnu i efikasnu demontažu nepotrebnog nameštaja u slucaju da to mora da se uradi (nemogušnost prolaska nameštaja kroz vrata, itd).
 4. Fleksibilnost: Prilagođavamo se vašim potrebama i rasporedu, a i ceni. Bilo da vam je potrebna hitna usluga ili planirate unapred, mi smo tu da odgovorimo na vaše zahteve.
 5. Transparentnost: Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Pre početka rada pružamo vam jasnu procenu troškova i obaveza.
 6. Sigurnost: Vaša bezbednost, kao i bezbednost vašeg stana, je naš prioritet. Sve radimo po najvišim standardima kako bismo osigurali da nema štete.
 7. Klijentski fokus: Vaše zadovoljstvo je naš glavni cilj. Slušamo vaše želje i potrebe i prilagođavamo se kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.
 8. Post-servisna podrška: Nakon završetka posla, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja, pruži savete ili pomogne u slučaju bilo kakvih problema.
 9. Konkurentske cene: Dok pružamo vrhunsku uslugu, naše cene su konkurentske i pristupačne, pružajući vam odličnu vrednost za uloženi novac.
 10. Pouzdanost: Kada se odlučite za naše usluge, možete biti sigurni da će posao biti obavljen na vreme i sa najvišim standardima kvaliteta.

Izborom naših usluga, ne samo da ćete dobiti stručnu uslugu, već i mir uma znajući da ste napravili pravi izbor. Mi smo tu za vas, i znamo da cenimo sto ste odabrali baš nas.

Kreativna rešenja

Kreativna rešenja osvetljavaju put inovacijama i otvaraju vrata neistraženim mogućnostima.

Profesionalni Tim

Profesionalni tim je stub uspeha, kombinujući stručnost, posvećenost i timsku saradnju kako bi se postigli izvanredni rezultati.

Drugačiji pristup

Drugačiji pristup donosi sveže perspektive i transformiše tradicionalne metode u inovativne strategije.

KOMBI-KOMBI Vaš partner u preuredjenju prostora

Odnošenje nepotrebne bele tehnike iz stana

Ne morate više brinuti o teškim frižiderima, šporetima ili mašinama za veš koje vam više ne trebaju (ili ne rade). Naša usluga odnošenja bele tehnike iz stana je vrlo jednostavna, brza i vrlo povoljna. Vaše je samo da nas pozovete, a ostalo prepuštate nama.

Odnošenje nepotrebnih kabastih stvari

Bilo da su u pitanju kutije pune starih knjiga, nepotrebne garderobe ili neispravne bele tehnike, mi smo tu da vam pomognemo. Naša usluga odnošenja nepotrebnih stvari omogućava vam da bez muke povratite prostor koji su zauzimali nepotrebni predmeti koje ne koristite. Bez obzira na tezinu, MI ih iznosimo!

Odvoz nepotrebnih stvari na deponiju

Odnošenje nepotrebnog nameštaja, bele tehnike i ostalih stvari na deponiju ne mora biti stresno i iscrpljujuće. S našim stručnim timom i prilagođenim vozilima, obezbedićemo vam brzu i efikasnu uslugu po veoma povoljnoj ceni. Ne dozvolite da vam nepotrebne stvari zauzimaju prostor. Pozovite nas danas i očistite svoj dom od svega što vam više ne treba. Naš tim stručnjaka se brine o svemu – od pakovanja i utovara do transporta i odvoza na deponiju. Uz našu pomoć, možete lako povratiti svoj prostor i rešiti se nepotrebnih stvari koje su vam postale teret.

Odstranite nepotrebne stvari bez muke

Svako od nas ima kutije, ormare ili čitave sobe punih stvari koje više ne koristimo. Ove nepotrebne stvari često zauzimaju ogroman prostor i samo stvaraju nered. Ali ne morate više da brinete jer smo mi tu. Naša usluga odvoza nepotrebnih stvari na deponiju je rešenje koje vam je potrebno!

Odnošenje starih stvari danas za danas!

Naša ekipa ima dugogodišnje iskustvo u odnošenju svih vrsta kabastog  smeća i drugih nepotrebnih predmeta, bez obzira na njihovu veličinu, težinu ili oblik. Naš cilj je da pružimo brzu, sigurnu, povoljnu i efikasnu uslugu bez ikakvih neugodnosti za vas. Radimo uslugu „danas za danas“! Pozovite nas i ubrzo cemo biti na vašoj adresi!

Specijalizovani Kombi za odvoz nepotrebnih stvari

Sva nepotrebna roba se transportuje do deponije koristeći naša specijalizovana vozila. Bez obzira na količinu stvari koje treba odneti, možete biti sigurni da ćemo to obaviti na siguran i profesionalan način.

Odabir naše usluge odvoza nepotrebnih stvari na deponiju znači:

 • Brzo i efikasno uklanjanje svih starih stvari
 • Povoljne cene usluge
 • Iskusna i profesionalna ekipa
 • Kompletna usluga – od pakovanja, prenosenja, utovara do odvoza
 • Više prostora i urednosti u vašem domu (ali i glavi)

Naš tim čine stručnjaci sa godinama iskustva u selidbi ključ u ruke garantuju efikasnost i sigurnost vaših stvari.

Razumemo da svaka selidba ima svoje specifičnosti, pa prilagođavamo naše usluge vašim individualnim potrebama.

Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja; nudimo jasne i konkurentske cene uz vrhunsku uslugu.

POZOVITE NAS