Selidbe Beograd KOMBI-KOMBI

Blog

Kako planirati selidbu u Beogradu

Selidbe su često stresan i zahtevan proces, a kada se selite u veći grad poput Beograda, može biti još izazovnija. Međutim, uz dobru pripremu i planiranje, vaša selidba može biti mnogo lakša. Evo koraka kako da uspešno planirate selidbu u Beogradu:

 1. Odredite datum selidbe: Pre nego što počnete sa bilo čim, odredite tačan datum selidbe. Ukoliko je moguće, izaberite dan kada ne radite i kada vam neće biti potrebna dodatna pomoć sa decom ili kućnim ljubimcima.
 2. Izaberite pravu selidbenu agenciju: U Beogradu postoji mnogo selidbenih agencija, ali nije svaka od njih pouzdana. Pretražite recenzije, pitajte prijatelje ili kolege za preporuke, i uvek tražite procenu troškova pre nego što se odlučite. Iskren savet je: izaberite kombi-kombi za vašu selidbu! 🙂
 3. Pakovanje za selidbu:
  • Unapred se spremite: Nabavite dovoljno kutija, trake za pakovanje, foliju za balončiće i ostale materijale.
  • Označite kutije: Na svakoj kutiji napišite šta se unutra nalazi i za koju je sobu namenjena. Ovo će vam olakšati raspakivanje.
  • Posebna pažnja za lomljive stvari: Stvari poput posuđa, čaša i slično trebaju biti dobro zaštićene i obeležene kao „lomljivo“.
 4. Obavestite relevantne strane o vašoj selidbi: Pre selidbe obavestite poštu, banke, telekomske kompanije, osiguravajuće kompanije i druge relevantne institucije o promeni adrese.
 5. Pažljivo planiranje termin selidbe:
  • Beograd je poznat po gustim saobraćajnim gužvama, pa je važno planirati kada ćete se seliti. Ako je moguće, izbegavajte špiceve i vreme kada su gužve najveće.
  • Proverite da li postoje neke specifične saobraćajne regulative ili zatvorene ulice na dan vaše selidbe.
 6. Priprema novog stana ili kuće: Pre nego što se preselite, proverite da li je sve u redu sa vašim novim domom. Da li su svi uređaji ispravni, da li postoje neki kvarovi koji treba popraviti, i da li je stan čist i spreman za vaš dolazak.
 7. Prikupljanje važnih dokumenata: Prikupite sve važne dokumente (ugovori, računi, medicinska dokumentacija, dokumenta za automobil itd.) i držite ih na jednom mestu kako biste ih lako pronašli nakon selidbe.
 8. Priprema za prvi dan: Pakujte posebnu kutiju ili torbu za prvi dan u novom domu. U njoj bi trebali biti osnovni toaletni pribor, promena odeće, osnovne namirnice i slično.
 9. Obavite poslednju proveru: Pre nego što napustite stari dom, obiđite svaku sobu i proverite da niste nešto zaboravili.
 10. Pozdravite se sa komšijama: Ako ste živeli duže vreme na istom mestu, verovatno ste stekli prijatelje ili barem poznanike. Obavezno se pozdravite pre odlaska.

Nadam se da vam je ovaj vodič koristan. Selidba može biti stresna, ali sa dobrim planiranjem, sve može proći glatko i bez problema. Srećno sa vašom selidbom u Beograd! Ne zaboravite da nas kontaktirate ukoliko ipak izaberete da selidbu urade profesionalci. Tu smo za vas!

Оставите одговор

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.

POZOVITE NAS